De tijd vliegt: op naar 2024

29 november 2023

Het lijkt wel alsof de tijd in een oogwenk voorbij is gevlogen, en hier zijn we dan, klaar om terug te blikken op de laatste maanden van het jaar! Lees snel verder om te kijken wat wij in de afgelopen hebben gedaan maar ook wat er in de komende maanden op ons te wachten staat.

Gezelligheid: De jaarlijkse BBQ en Duitse Avond

Een hoogtepunt van het afgelopen jaar was zonder twijfel de “Duitse Avond” die door onze leden zelf werd georganiseerd. Op deze avond brachten we een stukje Duitsland naar Nederland met authentieke Duitse gerechten, drankjes en muziek. Het was een avond vol lachen, lekker eten/drinken en genieten!

Een andere gezellige activiteit die we niet willen vergeten was onze jaarlijkse barbecue, die plaatsvond op 9 september. Onder een stralende zon kwamen onze leden samen om te genieten van heerlijk gegrild eten, lekker drankjes en natuurlijk de gezelligheid!

Minder Optredens dan Gehoopt

Het was jammer genoeg een tijd waarin onze geliefde instrumenten voornamelijk dienst deden tijdens repetities. Door andere verplichten konden we helaas niet op nog een optreden binnenhalen voor het einde van het jaar. Maar, rustig aan doen zit niet in ons bloed! We hebben juist hard gewerkt aan nieuwe muziekstukken en repetities, zodat we helemaal klaar zijn om weer het podium op te stappen.

Vooruitblik op 2024: Het Winterconcert

We zijn dan ook verheugd om aan te kondigen dat op 27 januari 2024 ons Winterconcert weer zal plaatsvinden. Ondanks dat we het dit keer wat kleiner aanpakken, beloven we dat het een avond vol muziek en plezier wordt die je niet wilt missen! Binnenkort delen we alle details en informatie over de ticketverkoop op onze website, dus blijf die goed in de gaten houden.

Fijne Feestdagen en Nieuwjaarsborrel

Nu we het jaar afsluiten, willen we je namens ons allemaal bij Pro Patria een hele fijne feestdagen wensen. We hopen dat je geniet van warmte en gezelligheid. Bovendien, we kijken er naar uit om je te zien op de nieuwjaarsborrel op zaterdag 6 januari 2024. Laten we samen het nieuwe jaar inluiden met muziek en gezelligheid! Tot snel!