Muzikaal Pasen bij Zorgcentrum Dubbelmonde: Een Traditie

23 april 2024

Het is een traditie geworden waar we trots op zijn: met Pasen vormen enkele leden van PP een ensemble en verrijken ze de kerkdienst van Zorgcentrum Dubbelmonde met hun muziek. Elk jaar is de samenstelling van het ensemble een beetje anders, maar dit jaar hadden we een recordaantal van 9 leden. Wat het nog specialer maakte, was de deelname van 3 TOPP-leden. Anne, Aron en Arjen lieten zien dat ze net zo bekwaam zijn als de meer ervaren leden.

Dit jaar hebben we ons repertoire uitgebreid met 6 prachtige liedjes. En als het nodig is om wat aanpassingen te maken, zoals transponeren naar een andere toonsoort om samen te spelen met het orgel, dan deinzen we daar niet voor terug!

Wil je volgend jaar ook deel uitmaken van deze bijzondere ervaring? Laat het dan even weten aan Kees. Het is niet nodig dat je naam met een “A” begint om mee te doen, maar een passie voor muziek en een positieve instelling zijn wel vereist 😊.

Laten we deze mooie traditie voortzetten en nog vele jaren samen muziek maken tijdens Pasen bij Zorgcentrum Dubbelmonde!