Optreden tijdens Rommeldam 2017

20 mei 2017

Ook dit jaar heeft Pro Patria ervoor gezorgd dat er tijdens de pauze van het Rad van Avontuur bij Rommeldam geen stilte viel. Sinds 2016 heeft ons eigen lid en bestuurslid Erwin Stam de microfoon bij Rommeldam overgenomen van Jack Kok (ere-voorzitter van Pro Patria). Je zou kunnen zeggen dat de appel niet ver van de boom is gevallen.

Rond half een nemen de medewerkers (en dus ook Erwin) bij het Rad een half uurtje pauze en Pro Patria heeft daarin een optreden verzorgd waarbij we over belangstelling zeker niet te klagen hadden. Het was gezellig druk en veel mensen bleven een tijdje luisteren naar ons afwisselende programma. Voor sommige leden betekent dat overigens dat zij snel vanuit hun rol bij Rommeldam omschakelen om ook gewoon bij ons hun partijtje mee te spelen. Klasse!

Onze vereniging was de gehele dag aanwezig op Rommeldam. In de PP kraam werd volop reclame gemaakt voor het concert van 10 juni en er werd uiteraard geprobeerd nieuwe leden te interesseren voor onze activiteiten. Als lokkertjes voor jonge leden lagen er ook weer pBones en pTrumpets gereed, en er werd dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt om te proberen daar geluid uit te krijgen.
Heel bijzonder dat we dit jaar (na veel eerdere pogingen) een serie oude blaasinstrumenten hebben weten te verkopen. Een mooie meevaller voor de penningmeester.