Pro Patria weer op volle toeren

22 april 2022

Na enkele tegenslagen, waaronder het moeten uitstellen van ons jubileumconcert, zijn we weer terug op volle toeren! Er is een nieuwe datum geprikt voor ons concert, we hebben weer optredens en kunnen weer met volle bezetting repeteren in “de Kooi”. Een hoop goed nieuws dus!

Nieuwe datum concert: 5 november 2022

We hebben een nieuwe datum voor ons jubileumconcert ter ere van het 85-jarig bestaan van Pro Patria: 5 november 2022. We zullen een avondvullend programma ter gehore brengen waar we ons niet laten inkaderen door genres. Van pop tot musicals, bombastische filmmuziek tot ouderwetse meezingers, we nemen u mee. Ook zullen er enkele bevriende koren met ons optreden om samen een fantastische avond neer te zetten.

Reserveer alvast je tickets, bezoek onze speciale pagina: 85-jarig bestaan.

Nieuwe dirigent TOPP

Na het vertrek van Floris hebben we een nieuwe dirigent die onze leden van Toekomst Orkest Pro Patria (TOPP) komt dirigeren: Ghassan Alaboud. Ghassan dirigeert al jaren enkele symfonie-orkesten in zowel Nederland als in het buitenland. Hij zal met zijn kennis en enthousiasme de jeugdige leden van TOPP meenemen naar nieuwe hoogtes! Je kan TOPP op 14 mei al zien bij het ToBe jeugdfestival in Dordrecht.

Jubilarissen: de hoogste tijd

Na 2 jaar geen nieuwjaarsborrel gedaan te hebben konden we op 9 april eindelijk weer een gezellige borrel organiseren met zowel leden, vrienden als familie. Bij deze gelegenheid hebben we ook eindelijk onze jubilarissen in het zonnetje kunnen zetten. Dit waren namelijk:

  • John Stam: 50 jaar lid
  • Marjan v.d. Dussen-Kroonen: 40 jaar lid
  • Adrie van der Linden: 25 jaar lid
  • Yvonne Stam: 25 jaar lid
  • Cor v.d. Graaf: 25 jaar lid
  • Wouter Peeters: 5 jaar lid

Ook hebben we twee bestuursleden kunnen bedanken voor hun jarenlange inzet:

  • Kees Kooij
  • Ronald Stam

 

Foto borrel 9 april 2022

2022: doorpakken!

Na de afgelopen 2 jaar hopen we dat een 2022 een jaar van aanpakken en doorpakken wordt. Naast ons jubileumconcert zijn we namelijk op 27 april ook bij het Parkhuis te zien voor de aubade op Koningsdag en op 21 mei bij Rommeldam. Al met een al: een jaar om naar uit te kijken!